CUPRA FINNISH PADEL TOUR #1 PELATTU – TAPANAINEN TURNAUSVOITTOON!

Kauden ensimmäinen FPT osakilpailu pelattiin 10.-11.2.2024 Padel Uno Limingantullissa. Turnauksen järjesti Poropadel ry.

Miesten sarjassa kauden ensimmäisen osakilpailuvoiton nappasivat Padel Housen Juuso Tapanainen ja Micke Kontinen (Padel Tampere) kaatamalla finaalissa kakkosijoitetut Tuomas Mannerin (Padel West) ja Axel Wariksen (ÅLK) erin 2-1 (6-3, 1-6, 6-2). Huikean turnauksen pelanneet Tapanainen ja Kontinen kaatoivat puolivälierässä ykkösijoitetun parin Pyry Hyrkkönen/Saska Huttunen ja välierissä kolmossijoitetun Padel Housen kaksikon Henri Aarnio/Janne Wuorinen. Onnea Jude turnausvoitosta!
Pronssiottelussa nähtiin peräti kolme Padel Housen pelaajaa, kun Henri Aarnio ja Janne Wuorinen kohtasivat Max Sjövallin ja norjalalaisen Fredrik Askin. Pronssit menivät Sjövallille ja Askille tiukan taistelun jälkeen 2-1 (6-4, 3-6, 6-4).

Naisten sarjassa Suomen ylivoimainen ykköspari Saana Saarteinen ja Ella Sillanpää (Padel West) voittivat finaalissa Open Padelin Matilda Vainion ja Venla Anderssonin erin 2-0 (6-1, 6-3)
Padel Housen Marsa Laukkoski ja Merituuli Saarela ottivat himmeimmät mitalit kukistettuaan Annika Sillanpään ja Suheil Lizanan (Padel West) pronssiottelussa erin 2-0 (7-5, 7-6). Pronssi oli Merituuli Saarelan ensimmäisen palkintopallisijoitus FPT kiertueella. Isot onnittelut Merkka!

Padel House onnittelee kaikkia mitalisteja.

Iso kiitos Padel Unolle ja Poropadel ry:lle hienosti järjestetystä turnauksesta!