Padel House ry

Jäsenyys

Kannatusjäsenyys 2020

Kun haluat ensisijaisesti tukea Padel Housen toimintaa, voit valita seurajäsenyyden sijaan kannatusjäsenyyden ja tukea seuramme toimintaa valitsemallasi summalla.

Seuran jäsenmaksut 2020


Aikuiset: 40 €
Juniorit: 25 €
Liittymismaksu 0 €

Tarjoamme jäsenillemme paljon tapahtumia ja monta jäsenetua. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu jäseneksi!

JÄSENEDUT 2020

 • Yksi kahden tunnin vuoro yhden tunnin hinnalla (ma-pe 7-16 ja vkl)
 • Jäsenalennusta kenttävuoroista (ei arkisin 16-21)
 • Pallopurkit aina erikoishintaan 5€/purkki (norm. 6-7€)
 • Vuokramailat aina erikoishintaan 3€/kerta (norm. 4€)
 • Jäsenetuja Padel Housen Pro Shopista
 • Mahdollisuus varata aikoja 6 viikkoa etukäteen (norm. 4 viikkoa)
 • Oikeus erikoishinnoitteluun (mm. ”perhetunnit” alennettuun hintaan sekä ”maksu per pelaaja” -käytäntö esim. kaksinpelivuoroille)
 • Padel House Liigan osallistumismaksu veloituksetta (norm. 60€)
 • Osallistumisoikeus jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin
 • Keran Hallien Is It Cooking -ravintolan lounas hintaan 10€ (norm. 12€)
 • Suomen Padelliiton jäsenyys. Liittymällä Padel House ry:n jäseneksi pääset myös osallistumaan Padelliiton virallisiin kilpailuihin (Finnish Padel Tour, Kansalliset kisat, SM -kisat). Huom! Tarvitset lisäksi liiton kilpailulisenssin (lisätiedot: www.padel.fi).

LIITY TÄSTÄ SEURAN JÄSENEKSI

PADEL HOUSEN WHATSAPP-PELIRYHMÄT

Ylläpidämme WhatsApp-ryhmiä uuden peliseuran löytämisen ja pelien sopimisen helpottamiseksi. Jos haluat mukaan ryhmiin, lähetä viesti alla oleville yhteyshenkilöille, niin he etsivät sinulle sopivan ryhmän.

Naisten ryhmien yhteyshenkilö: Lennu Vuorinen (044 012 3121)

 • A-ryhmä
 • B-ryhmä
 • C-ryhmä
 • D-ryhmä

Miesten ryhmien yhteyshenkilö: Sasu Mellanen (040 526 3444)

 • A-ryhmä
 • B-ryhmä
 • C-ryhmä
 • D-ryhmä

Valmennus

Viikoittaiset valmennusryhmät

Järjestämme kevätkaudella viikoittaiset 1,5h kestävät valmennusryhmät alla olevina aikoina aina juhannukseen saakka. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voitte myös ehdottaa kaveriporukallanne muuta teille sopivaa ajankohtaa säännölliselle valmennuryhmälle, niin pyrimme järjestämään sen teille!

Maanantaisin: 17.30-19.00

Tiistaisin: 18.00-19.30 ja 19.30-21.00

Keskiviikkoisin: 16.30-18.00 ja 18.00-19.30

Torstaisin: 18.00-19.30 ja 19.30-21.00

Ryhmävalmennuksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä valmennuspäällikkö Max Sjövalliin joko puhelimitse (050 300 3595) tai sähköpostitse (max@padelhouse.fi).

Hinta: 37,50€/pelaaja/kerta (sis. kenttämaksun, valmennuksen sekä pallot)

Alkeis- ja jatkokurssit (2h)

Järjestämme noin kerran kuukaudessa alkeis- sekä jatkokurssin. Kurssi kestää kaksi tuntia ja hinta sisältää myös lainamailat. Halutessasi voit myös kokeilla Padel Housen testimailoja.

Seuraavat kurssiajankohdat:

Alkeiskurssi: 23.8.2020 klo 11.00-13.00

Jatkokurssi: 23.8.2020 klo 14.00-16.00

Hinta: 55€/pelaaja (50€ jäsenille)

Ilmoittautumiset: max@padelhouse.fi

Molemmille kursseille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautunutta!

Alkeiskurssi sisältää tutustumisen padelin saloihin. Kurssilla käydään läpi padelin säännöt, peruslyöntien tekniikat, lentolyönnit, yhden lasin jälkeiset lyönnit ja syöttäminen. Lisäksi puhumme padelin perustaktiikasta ja harjoittelemme sitä käytännössä kurssin lopussa.

Kurssille voi osallistua vaikkei olisi padelkokemusta lainkaan, mutta myös kokeneemmat pelaajat hyötyvät paljon perustekniikoiden läpikäymisestä.

Jatkokurssi on tehostettu kurssi, jossa syvennytään sekä
hyökkäämiseen että puolustamiseen.

Hyökkäysosiossa harjoittelemme erityisesti lentopeliä ja sen erilaisia käyttötarkoituksia ja lyöntisuuntia. Puolustusosiossa alamme perehtyä sekä yhden että kahden lasin jälkeisiin lyönteihin.

Kurssille kannattaa tulla, mikäli padelkokemusta on jo kertynyt useita kymmeniä pelikertoja ja haluaa syventää osaamistaan padelin ominaisissa tilanteissa. Kurssi sopii myös erinomaisesti padeliin siirtyville kokeneille tenniksen pelaajille.

Aamu-padelit (sis. aamupalan)KESÄTAUOLLA

Kaiken tasoisille aamuvirkuille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään aina tiistaisin ja torstaisin klo 7.30-9.00 juhannukseen asti. Tapahtumaa ohjaa Padel Housen valmennuspäällikkö Max Sjövall, jolloin saat pelaamisen lisäksi myös yksilövalmennusta.

Pelien jälkeen on mahdollista nauttia yhteistyökumppanimme (Is It Cooking) aamupalatarjoilut.

Hinta: 25€/pelaaja (20€/pelaaja ilman aamupalaa)

Ilmoittautumiset: max@padelhouse.fi / 050 300 3595

Lounas-padelit (sis. lounaan)

Lisätietoa tulossa myöhemmin!

Yksityistunnit

Yksityistunti on erinomainen tapa viedä pelitaitojasi uudelle tasolle. Harjoituksissa voidaan keskittyä yksilöidysti juuri sinulle olennaisiin pelin osa-alueisiin. Voit myös keskustella valmentajiemme kanssa toiveistasi etukäteen. Erilaisia osa-alueita ovat esimerkiksi:

 • hyökkääminen
 • puolustaminen
 • kulmapeli
 • ilmapeli
 • sijoittuminen
 • yhteistyö peliparin kanssa

Yksityistunnin hinta on 60€/tunti (+kenttämaksu) henkilömäärästä riippumatta. Yksityistunnille otetaan kuitenkin enintään 4 pelaajaa.

Tiedustelut: max@padelhouse.fi / 050 300 3595

Padelfysiikkaa yhteistyössä Sport Labin kanssa – KESÄTAUOLLA

Järjestämme padeliin suunnatut fysiikkaharjoitukset keskiviikkoisin klo 19.00-22.00 välisenä aikana. Illan aikana on tarjolla kolme harjoitussessiota, jotka alkavat aina tasatunnein. Harjoituksista vastaa Sport Lab, joka on mailapelien fysiikkavalmennukseen keskittyvä yritys.

Yksittäinen harjoitus koostuu kolmesta osiosta, joissa harjoitellaan liikkuvuutta ja kehonhallintaa, ketteryyttä ja kimmoisuutta sekä voimaa ja lihaskuntoa. Jokaiseen harjoitussessioon mahtuu kerrallaan 10 henkilöä, jolloin pystymme huomioimaan jokaisen suoritustekniikat sekä antamaan sopivasti yksilöllistä palautetta harjoituksesta.

 • Hinta: 15€/sessio
 • Sarjalippu: 50€/4 sessiota

Ilmoittautumiset aina viikoittaisen ilmoittautumislinkin kautta, jonka julkaisemme Facebook-sivuillamme sekä WhatsApp-peliryhmissämme.

Fyysinen harjoittelu on tärkeä osa kaikkia mailapelejä – myös padelia. Sillä tähdätään mailapeleistä aiheutuvien toispuoleisuuksien, jumien ja kiputilojen kuntouttamiseen sekä yleisesti loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn. Säännöllinen fysiikkaharjoittelu parantaa myös suorituskykyäsi jolloin kehityt nopeammin sekä voit nauttia harrastuksestasi enemmän. Mailapelit ja säännöllinen fysiikkaharjoittelu on myös todettu tutkimuksissa maailman terveellisimmäksi yhdistelmäksi parantaa terveyttä, fyysistä kuntoa sekä pidentää elinikää.

Juniorit

Padel House järjestää koko syyskauden kestävää junioritoimintaa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Ikähaarukka junioreissa on 8-14 vuotta ja jokaiseen ryhmään mahtuu 8 junioria. Junioritoiminta alkaa elokuussa viikolla 33 (10-16.8).

Hintaan sisältyy myös lainamailat sekä lapsiparkin ja lämmittelyalueen vapaan käytön.

Junioriryhmät on jaettu kahteen tasoon: harrasteryhmä ja kilparyhmä. Harrasteryhmä on suunnattu aloittelijoille ja kilparyhmä vahvan mailapelitaustan omaaville.

Viikoittaiset valmennusryhmät

HARRASTERYHMÄT:

Tiistaisin klo 15.00-16.00 (Hinta 20€/kerta)

Torstaisin klo 15.00-16.00 (Hinta 20€/kerta)

Lauantaisin klo 10.30-12.00 (Kausimaksu 240€/18 kertaa)

KILPARYHMÄT

Tiistaisin klo 16.30-18.00

Torstaisin klo 16.30-18.00

Hinta kilparyhmille: 30€/kerta
(sis. kyydin Talin Tenniskeskuksesta sekä välipalan)

Juniorivalmennuksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä juniorivastaava Mikko Rouvalaan joko puhelimitse (050 912 9678) tai sähköpostitse (mikko@padelhouse.fi).

Valmentajat

Max Sjövall, valmennuspäällikkö
Yhteystiedot: max@padelhouse.fi / 050 300 3595

Max on ollut Suomen kiistaton ykköspelaaja jo useita vuosia, siitä hyvänä esimerkkinä ovat seitsemän peräkkäistä SM-kultaa. Vahvan pelaajataustansa lisäksi hän on suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1-ohjaajakoulutuksen sekä saanut paljon valmennusoppia ulkomailta.

Mikko Rouvala, valmentaja (juniorivastaava)
Yhteystiedot: mikko@padelhouse.fi / 050 912 9678

Mikko valmentaa päätyökseen tennistä ja toimii HVS-tenniksen valmennustiimissä. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta eritasoisten pelaajien valmennuksesta hänelle on kertynyt jo yli viisi vuotta. Mikko on myös suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1-ohjaajakoulutuksen.

Ota meihin yhteyttä