Valmennus

Viikoittaiset aikuisvalmennusryhmät

Järjestämme kevätkaudella (15.1.-16.6.2024) viikoittain 1-1,5 tuntia kestäviä ryhmävalmennuksia. Ryhmiin sitoudutaan koko kevätkaudeksi.

Ryhmävalmennuksen hakuohjeet

Haku syyskaudelle (12.8.-22.12.2024) on nyt auki.

Valmennusryhmiin hakeminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen robi@padelhouse.fi. Lisätietoja ryhmävalmennuksesta saat Robi Ylängöltä puh. 0400 236 616
Sähköpostiin tarvittavat tiedot:
– Taso/Pelikokemus
– Mahdolliset sopivat valmennusajat
– Mahdolliset toiveet liittyen valmentajaan

Kevätkauden vapaat ryhmävalmennuspaikatLaskutamme ryhmävalmennukset kauden aikana kolmessa erässä.
Ryhmävalmennusmaksuja voi myös suorittaa hallin vastaanottoon esim. hyödyntämällä liikuntaetuja

Alkeis- ja jatkokurssit (2h)

Järjestämme noin kerran kuukaudessa alkeis- sekä jatkokurssin. Kurssi kestää kaksi tuntia ja hinta sisältää myös lainamailat. Halutessasi voit myös kokeilla Padel Housen testimailoja. Kurssit järjestetään Padel Housen ”vanhalla puolella” (kentät 1-18).

Tulevat kurssiajankohdat

Alkeiskurssit
2.6.2024 klo 11.00-13.00 – 3 paikkaa vapaana

Jatkokurssit
2.6.2024 klo 14.00-16.00 – TÄYNNÄ

Kurssien hinnat: 55€/pelaaja (50€ jäsenille)

Ilmoittautumiset: robi@padelhouse.fi

Alkeiskurssi sisältää tutustumisen padelin saloihin. Kurssilla käydään läpi padelin säännöt, peruslyöntien tekniikat, lentolyönnit, yhden lasin jälkeiset lyönnit ja syöttäminen. Lisäksi puhumme padelin perustaktiikasta ja harjoittelemme sitä käytännössä kurssin lopussa.

Kurssille voi osallistua vaikkei olisi padelkokemusta lainkaan, mutta myös kokeneemmat pelaajat hyötyvät paljon perustekniikoiden läpikäymisestä.

Jatkokurssi on tehostettu kurssi, jossa syvennytään sekä hyökkäämiseen että puolustamiseen.

Hyökkäysosiossa harjoittelemme erityisesti lentopeliä ja sen erilaisia käyttötarkoituksia ja lyöntisuuntia. Puolustusosiossa alamme perehtyä sekä yhden että kahden lasin jälkeisiin lyönteihin.

Kurssille kannattaa tulla, mikäli padelkokemusta on jo kertynyt useita kymmeniä pelikertoja ja haluaa syventää osaamistaan padelin ominaisissa tilanteissa. Kurssi sopii myös erinomaisesti padeliin siirtyville kokeneille tenniksen pelaajille.

Aamupadel

Järjestämme eri tasoisille ryhmille suunnatut aamupadelit torstaisin ja perjantaisin klo 7.30-9.00. Yhdellä kentällä harjoitellaan viikoittain vaihtuvia teemoja ja muilla kentillä on vapaata peliä. Jokaiseen ryhmään mahtuu enintään 16 pelaajaa.

Pelien jälkeen on mahdollista nauttia cateringkumppanimme (Is It Cooking) laadukkaat aamupalatarjoilut.

Torstain tasoryhmät: Miehet C / Naiset B
Torstain tasoryhmät: Naiset C / Miehet D1
Torstain tasoryhmät: Naiset D1/Miehet D2
Valmentajat: Niko Neuvonen, Juha Usva & Sakari Harima

Perjantain tasoryhmät: Miehet B / Naiset A
Valmentaja: Niko Neuvonen

Hinta: 25 € (ilman aamupalaa 20€)

Ilmoittautumiset (aamupalalla tai ilman ja mahdolliset ruoka-allergiat sekä mihin tasoryhmään ilmoittaudut) viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä: robi@padelhouse.fi

Mikäli ilmoittaudut ensimmäistä kertaa mukaan, kerrothan samalla mihin WhatsApp-peliryhmään kuulut.

Lounaspadel

Järjestämme eri tasoisille ryhmille lounaspadelit torstaisin ja perjantaisin klo 11.00-12.30. Yhdellä kentällä harjoitellaan viikoittain vaihtuvia teemoja ja muilla kentillä on vapaata peliä. Jokaiseen ryhmään mahtuu enintään 16 pelaajaa.

Pelien jälkeen on mahdollista nauttia cateringkumppanimme (Is It Cooking) laadukkaat lounastarjoilut kenttien vieressä sijaitsevassa lounasravintolassa hintaan 13,50€.

Torstain tasoryhmät: Miehet D1 / Naiset C
Valmentaja: Niko Neuvonen

Perjantain tasoryhmät: Miehet C / Naiset B
Valmentaja: Niko Neuvonen

Hinta: 20€

Ilmoittautumiset viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä: robi@padelhouse.fi

Mikäli ilmoittaudut ensimmäistä kertaa mukaan, kerrothan samalla mihin WhatsApp-peliryhmään kuulut.

Sennupadel ”Tiistai täpinät”

Padel Housen vanhalla puolella (kentät 1-18) järjestetään kevätkaudella joka tiistai klo 10-12 senioripelaajille ohjattua valmennusta ja pelaamista!

Tapahtuma sisältää 2 tuntia ohjattua peliä, jonka yhteydessä on myös mahdollisuus myös harjoitella valmentaja Visa Tarjanteen johdolla.

Ilmoittautuminen:
Edellisen viikon sunnuntaina klo 18 mennessä Lennu Vuoriselle puh. 044 012 3121. Ilmoitathan nimesi ja puhelinnumerosi sekä tasosi (aloittelija, harrastaja, aktiivi).

Tapahtuman hinta on 20 euroa ja hintaan sisältyy myös tapahtuman jälkeiset pullakahvit.
Maksu suoritetaan vastaanottoomme ennen tapahtumaa. Huom! Tapahtuman voi maksaa myös liikuntaedulla.

Tapahtuman host Lennu Vuorinen toivottavaa teidät tervetulleiksi!

Yksityistunnit (1-4 henkilölle)

Yksityistunti on erinomainen tapa viedä pelitaitojasi uudelle tasolle. Harjoituksissa voidaan keskittyä yksilöidysti juuri sinulle olennaisiin pelin osa-alueisiin. Voit myös keskustella valmentajiemme kanssa toiveistasi etukäteen. Erilaisia osa-alueita ovat esimerkiksi:

  • hyökkääminen
  • puolustaminen
  • kulmapeli
  • ilmapeli
  • sijoittuminen
  • yhteistyö peliparin kanssa

Yksityistunnin hinnat sis. kenttämaksun riippumatta henkilömäärästä (1-4):

Arkisin klo 7-16 – 80 €/tunti
Arkisin klo 16-23 – 100 €/tunti
Viikonloppuisin – 90 €/tunti

Guillermo Demianiuk:
Arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin – 120 €/tunti

Tiedustelut: niko@padelhouse.fi / 040 766 1957 (WhatsApp)

Ilmoitathan viestisi yhteydessä sinulle sopivat päivät ja kellonajat, osallistujamäärä sekä minkä verran kokemusta sinulla on padelista, esim. missä WhatsApp-peliryhmässä olet parhaillaan.

Padel House Ry:n valmennusten peruutusehdot.pdf

Valmentajat

Robi Ylänkö, valmennuspäällikkö
robi@padelhouse.fi / 0400 236 616

Robilla on yli neljän vuoden kokemus padelin valmentamisesta ja hän toimii Padel Housen naisten edustusjoukkueen valmentajana. Aktiivisena kilpapelaajana hän on pelannut vuodesta 2018. Robilla on Suomen Padelliiton Taso 1 ohjaajakoulutus sekä Taso 2 seuravalmentajakoulutus.

Mikko Rouvala, juniorivalmennuspäällikkö
mikko@padelhouse.fi / 050 912 9678

Mikolla on yli kahden vuoden kokemus padelin valmentamisesta ja on toiminut pitkään myös HVS-tenniksen valmennustiimissä. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta eritasoisten pelaajien valmennuksesta hänelle on kertynyt jo yli viisi vuotta. Mikko on suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1-ohjaajakoulutuksen.

Guillermo Demianiuk

Guillermo ”Guille” Demianiuk on valmentanut useita vuosia ja hän onkin erittäin arvostettu valmentaja maailmalla. Valmennettaviin ovat kuuluneet mm. maailmanhuiput Alex Ruiz ja Fede Chingotto. Guille puhuu sujuvaa englantia.

Demianiuk on myös entinen huippupelaaja, joka on pelannut mm. Fernando ”Bela” Belasteguìnin parina. Demianiuk pelasi Suomessa viime kaudella ja voitti mm. kaksi Finnish Padel Tourin osakilpailua sekä Finnish Padel Tour Masters finaalin.

Niko Neuvonen

Niko on kilpaurheillut jalkapallossa ja useassa mailapelissä läpi nuoruutensa. Padeliin ja etenkin lyöntitekniikoihin hurahtanut Niko on valmentanut padelia päätoimisesti jo vuodesta 2020. Valmennuskokemusta Nikolla on padelin lisäksi jalkapallosta, sulkapallosta, myynnistä sekä esiintymisestä. Hän on myös suorittanut Suomen Padelliiton Taso 1 -ohjaajakoulutuksen sekä Taso 2 -seuravalmentajakoulutuksen.

Sakari Harima

Sakarilla on yli 20 vuoden pedagoginen kokemus lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskentelystä. Sakari on pelannut padelia lähes parikymmentä vuotta, voittanut kilpaurallaan mm. senioreiden Suomen mestaruuksia ja hänellä on myös Suomen Padelliiton virallinen ohjaajakoulutus. 

Pete Seppälä

Petellä on Liikunnanohjaaja AMK -koulutus ja hänellä on opetuskokemusta yli 20 vuotta golfin parissa (PGA Golf Pro). Mailapelitaustaa ennen padelia hänellä on myös tenniksessä. Pete keikkailee lisäksi laulajana ja juontajana!

Einari Kilpinen

Einari on tenniksen kilpapelaaja ja hän valmentaa Padel Housen junioreita.

Juha Usva

Juha ammentaa padelvalmennukseen kokemusta ja ideoita pitkästä tennistaustasta ja 35 SM-mitalista. Hän on suorittanut Padelliiton ohjaajakoulutuksen ja II-tason seuravalmentajakoulutuksen. Juha kilpailee aktiivisesti ja osallistuu lajin kehittämiseen Suomen Padelliiton hallituksen jäsenenä vuoden 2023 alusta alkaen.

Eva Nordenswan

Ville Vähämaa

Villellä on monipuolinen mailapeli- ja urheilutausta. Hän käy myös itse säännöllisesti valmennuksessa kehittämässä lajitaitojaan. Ville on suorittanut Suomen Padelliiton virallisen Taso 1 -ohjaajakoulutuksen.

Janne Huopio

Espanjan padelkentiltäkin kokemusta keränneellä Jannella on nuoresta iästään huolimatta valmennuskokemusta yli viideltä vuodelta. Alunperin Janne on tenniksen kilpapelaaja ja valmentaja. 2020 lähtien fokus on ollut täysipainoisesti padelissa valmentajana ja kilpapelaajana. 

Tärkein asia valmennuksessa Jannen mielestä on antaa oikeassa suhteessa teknisiä ja taktisia neuvoja kunkin pelaajan tason ja tavoitteiden mukaisesti. Erityisosaamista Jannella on lyöntitekniikan opettamisesta. 

Instagram: @nuoretpeurat

Janne Lappalainen

Otto Leikola

Merituuli Saarela

Jonathan Konoi

Jundella on kahden vuoden kokemus padelin valmentamisesta ja hänellä on laaja tausta pallopeleistä. Nuorempana ykköslaji oli salibandy ja vasta aikuisena hän on löytänyt tenniksen ja padelin. Junde on suorittanut Padelliiton taso-1 ohjaajakoulutuksen. 

Junde valmentaa aikuisia sekä junioreita Padel Housella. 

Iiro Luoma

Elias Ruusuvuori

Visa Tarjanne

Juho-Eric Biggs

Milos Vujasinovic