Padel Housen WhatsApp-peliryhmät

Ylläpidämme WhatsApp-ryhmiä uuden peliseuran löytämisen ja pelien sopimisen helpottamiseksi.

Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti sopivan tasoista peliseuraa, sillä ryhmissä mukana yli 2000 pelaajaa. Naisille ja miehille on 9 eri tasoryhmää ja lisäksi sekanelinpelin eli mixtyn pelaajille on oma peliryhmä.

Voit myös hakea nousua ylempään peliryhmään. Tarvittaessa järjestämme sinulle (ja parillesi) haastepelit ylemmässä ryhmissä pelaavien kanssa!

Naisten ja miesten tasoryhmät

 • A-ryhmä
  Kansallisen tason Finnish Padel Tour-sarjan kilpapelaaja.
 • B1-ryhmä
  Kilpapelaaja tai taidoiltaan kilpapelaajan tasoinen aktiivipelaaja. Menestyy kansallisen tason B-sarjan kilpailuissa.
 • B2-ryhmä
  Kilpapelaaja tai taidoiltaan kansallisen tason B-sarjan pelaaja.
 • B3-ryhmä
  Tavoitteellinen aktiivipelaaja, osallistuu kansallisen tason B-sarjan kilpailuihin. Pelaa, harjoittelee ja osallistuu valmennuksiin.
 • C1-ryhmä
  Aktiivipelaaja /-harrastaja, joka osaa monipuoliset lyöntitekniikat ja pystyy pitämään pallon pelissä haastavissa tilanteissa. Menestyy kansallisen tason C-sarjan kilpailuissa. Osaa soveltaa tekniikkaa ja taktiikkaa tilanteen, parin ja vastustajan mukaan.
 • C2-ryhmä
  Aktiiviharrastaja, joka pelaa säännöllisesti ja hallitsee padelin keskeisimmät lyönnit ja ymmärtää pelin taktiikkaa hyvin.
 • C3-ryhmä
  Aktiivinen harrastaja, joka pelaa viikoittain mielellään eri henkilöiden kanssa. On käynyt valmennuksessa oppiakseen uusia lyöntejä ja nurkkapeliä.
 • D1-ryhmä
  Harrastaja, jolla on mahdollisesti muuta palloilutaustaa ja joka on pelannut jo useita pelejä, joissa pallorallit ovat selvästi pidentyneet. Pelissä pallot palautuvat jo takalasista.
 • D2-ryhmä
  Aloittelija, joka on juuri tullut lajin pariin ja pelikertoja on vasta muutama takana. On ehkä käynyt alkeis- tai peruskurssin. Peruslyöntejä ja takalasin käyttöä hiotaan parhaillaan.

Tasoryhmien toimivuuden kannalta on tärkeää, että ryhmät pysyvät tasoltaan tasaisina ja pelien sopiminen on täten mielekästä. Huomioithan myös, että ryhmävalinnat eivät ole missään tapauksessa sitovia, vaan kehityksen myötä ryhmien välillä pääsee liikkumaan nopeastikin.

Mixty (sekanelinpeli)-ryhmään voit ilmoittautua Lennu Vuoriselle (Puh. 044 012 3121).