CUPRA FINNISH PADEL TOUR #2 PELATTU – SJÖVALL JA DEMIANIUK PRONSSILLE SEKÄ LASZLO JA KÄRKKÄINEN JUNNUSARJAN VOITTAJAKSI!

Kauden toinen FPT osakilpailu pelattiin 12.-14.4.2024 Padel Tampereella. Turnauksen järjesti Padel Tampere ry.

Miesten sarjassa osakilpailuvoiton nappasivat kotikentällään pelanneet Padel Tampereen Pyry Hyrkkönen ja Saska Huttunen kaatamalla finaalissa puolalaisparin Maciej Nadukin ja Gabriel Bilinskin erin 2-1 (6-3, 3-6, 6-3).
Pronssiottelussa nähtiin peräti kolme Padel Housen pelaajaa, kun Oskar Nurmio ja Henrik Sillanpää (Padel West) kohtasivat Max Sjövallin ja Guillermo Demianiukin. Pronssit menivät Sjövallille ja Demianiukille erin 2-0 (6-4, 6-4).

Naisten sarjassa Padel Tampereen Martina Minetti yhdessä tanskalaisen Julia Wiesen voittivat viihdyttävässä ja tiukassa finaalissa Suomen kenttiä vuosia hallinneet Saana Saarteisen ja Ella Sillanpään (Padel West)  erin 2-1 (4-6, 6-4, 6-4).
Padel Housen Marsa Laukkoski ja Merituuli Saarela hävisivät pronssiottelussa Annika Sillanpäälle ja Suheil Lizanalle (Padel West) erin 0-2 (2-6, 2-6).

Turnauksessa pelattiin ensimmäistä kertaa myös junioreiden Finnish Padel Tour.
Poikien U14-sarjassa Padel Housen juniorit 12-vuotias Mario Laszlo ja 11-vuotias Max Kärkkäinen voittivat upeasti mestaruuden!

Padel House onnittelee kaikkia mitalisteja!

Iso kiitos Padel Tampereelle hienosti järjestetystä turnauksesta!

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta TÄÄLTÄ

Seuraava Cupra Finnish Padel Tour osakilpailu pelataan Kuopiossa 24.-26.5.2024.