Cupra Finnish Padel Tour #5 kotikisat pelattu – Miesten ja naisten voitto Tampereelle!

Kauden viides FPT osakilpailu pelattiin 20.-22.10.2023 Padel Housessa. Koko viikonlopun ajan katsojille tarjottiin todella tasokasta ja viihdyttävää padelia.

Miesten FPT:llä tamperelaiset Saska Huttunen ja Pyry Hyrkkönen voittivat finaalissa meksikolaisen Gabriel ”Gabo” Loredon ja ruotsalaisen Dob Engströmin lukemin 6-2, 6-1.
Pronssiottelussa Padel Housen Max Sjövall parinaan argentiinalainen Guillermo Demianiuk voittivat Padel Housen Janne Wuorisen ja Henri Aarnion erin 6-3, 6-4.

Naisten FPT voitto matkasi odotetusti Tampereelle, kun Suomen selkeä ykköspari Saana Saarteinen (Padel West) ja Ella Sillanpää (Padel West) voittivat finaalissa Open Padelin Matilda Vainion ja Venla Anderssonin lukemin 6-4, 6-3.
Naisten sarjan pronssiottelussa Padel Westin Annika Sillanpää ja Suheil Lizana kaatoivat Padel Housea edustavat Michaela Björkströmin ja Carina Björkströmin erin 7-5, 6-2.

Padel Housessa pelattiin viikonlopun aikana myös Kansallisia kilpailuita C-ja D-luokissa.

2.Mari Kälkäinen / Anne-Ly Tarto
 3.Minna Nikkilä / Alina Ruokosuo

Miesten D-luokka
 1.Jarno Aaltonen / Eino-Matti Nurminen
 2.Petteri Piironen / Timo Korhonen
 3.Eelis Jauhiainen / Ilkka Roukala

Kaikki tulokset löytyvät Padelution-sivustolta.

Padel House onnittelee mitalisteja ja kiittää pelaajia sekä katsojia mahtavasta viikonlopusta!