Cupra Finnish Padel Tour #8 – Miesten voittajat Puolasta ja naisten voitto Tampereelle!

Kauden kahdeksas FPT osakilpailu pelattiin 21.-23.10.2022 Padel Housessa.
Koko viikonlopun ajan katsojille tarjottiin todella tasokasta ja viihdyttävää padelia.

Miesten sarjassa Puolan ykköspelaajat Mateusz Lipinski ja Maciek Naduk nappasivat 1 000 € voittopotin.
Kovatasoisessa finaalissa puolalaiset kaatoivat Suomen rankingkärjet Saska Huttusen ja Pyry Hyrkkösen niukasti lukemin 4-6, 6-2, 6-4.
Pronssiottelussa Padel Housen Max Sjövall parinaan argentiinalainen Guillermo Demianiuk voittivat Padel Housea edustavan Oskar Nurmion ja Axel Wariksen (ÅLK) erin 6-2, 6-2.

Naisten sarjan voitto matkasi odotetusti Tampereelle, kun Suomen selkeä ykköspari Saana Saarteinen (Padel  West) ja Ella Sillanpää (Padel West) voittivat finaalissa Padel Housen Minna Torkin parinaan Suheil Lizanan (Padel West) selkein lukemin 6-2, 6-2.
Naisten sarjan pronssiottelussa Ninni Hietaniemi (Open Padel) ja Annika Sillanpää (Padel West) kaatoivat Padel Housea edustavat Marsa Laukkosken ja Kati Rannan erin 6-4, 6-2.

Padel Housessa pelattiin viikonlopun aikana myös Kansallisia kilpailuita lukuisia eri luokkia .