ENSIMMÄISET JUNIOREIDEN SM-KILPAILUT PELATTU – PADEL HOUSEN JUNIOREILLE PERÄTI 5 SUOMEN MESTARUUTTA!

Junioreiden Suomen mestaruuksista pelattiin ensimmäistä kertaa 16.-17.9.2023. Pelipaikkana toimi Padel 247 Nokialla.

Viikonlopun aikana miteltiin paremmuudesta viidessä eri luokassa (Pojat U18, U16, U14, U12 ja Tytöt U18). Junioripelaajia oli kilpailemassa lähes sata pelaajaa ympäri Suomea.

Padel Housen junioreita oli mukana ilahduttavan runsaslukuisesti eri luokissa ja juniorimme voittivat peräti 5 Suomen mestaruutta, 4 hopeaa ja 2 pronssia.

Pojat U18-luokan finaali oli Padel Housen junioreiden keskinäinen välienselvittely. Tiukassa ottelussa Johan Hirvonen ja Robin Innanen kaatoivat Erik Paljakan ja Joa Takalan lukemin 2-6, 6-3, 6-2.

Pojat U16-luokassa Padel Housea edustavat Erik Paljakka ja Joa Takala nappasivat upeasti Suomen mestaruuden kaatamalla finaalissa Rio Kuusiston ja Tatu Ahon 7-5, 6-3.

Pojat U14-luokassa Padel Housen Matias Viljanen voitti Suomen mestaruuden parinaan tamperelainen Roope Leino. Finaalissa kaatuivat Oliver Mäkivirta ja Sisu Laine 6-3, 6-1.

Pojat U12-luokan finaalissa Padel Housen juniorit Casper Ranta ja Mario Laszlo kohtasivat Otso Pohjarannan ja Eerik Pirisen. Casper ja Mario saivat hopeaa loistavan taistelun jälkeen, joka päättyi Otson ja Eerikin voittoon 6-4, 4-6, 6-4.

Tytöt U18-luokassa pronssiottelussa kaikki pelaajat edustivat Padel Housea. Ottelussa Sienna Von Schantz parinaan Mai Teimonen voittivat Lumi Pispalan ja Olivia Kaupin 6-0, 6-4.

Padel House onnittelee kaikkia mitalisteja ja Padel247:lle iso kiitos hyvin järjestetystä turnauksesta!