Huippuvalmentaja ja entinen maailmanlistan ykkönen Guillermo ”The Lightning” Demianiuk ja Padel House ovat solmineet valmennussopimuksen!

Argentiinalainen Demianiuk on valmentanut useita vuosia ja hän onkin erittäin arvostettu valmentaja maailmalla. Valmennettaviin ovat kuuluneet mm. maailmanhuiput Alex Ruiz ja Fede Chingotto. Guille puhuu sujuvaa englantia.

Demianiuk on entinen huippupelaaja, joka on pelannut mm. Fernando ”Bela” Belasteguìnin parina. Demianiuk pelasi Suomessa viime kaudella ja voitti mm. kaksi Finnish Padel Tourin osakilpailua sekä Finnish Padel Tour Masters finaalin.

”Ihan mahtavaa saada Guille valmentamaan Padel Houselle. Hän on erittäin hyvä ja haluttu valmentaja ympäri Suomea ja maailmaa. Olenkin iloinen ja ylpeä, että Guille valitsi Padel Housen monien vaihtoehtojen joukosta. Mikä parasta Guille osaa valmentaa kaikentasoisia pelaajia aina aloittelijoista ammattilaisiin.” kertoo tuore Padel House ry:n toiminnanjohtaja Robi Ylänkö.

Helmikuussa 2023 valmennukset aloittava Demianiuk ottaa ison roolin Padel Housen ryhmä-ja tapahtumavalmennuksista sekä yksityistunneista.

Demianiuk toimii samalla myös Padel Housen miesten edustusjoukkueen valmentajana sekä kouluttaa Padel Housen valmentajia.

Lisätietoja:
Robi Ylänkö p. 040 023 6616 / robi@padelhouse.fi