JUNIOREIDEN SM-KILPAILUT PELATTU – PADEL HOUSEN JUNIOREILLE HIENOSTI 4 SUOMEN MESTARUUTTA!

Junioreiden Suomen mestaruuksista pelattiin 27.4.2024. Pelipaikkana toimi Padel Club Finland Myllypuro. ?

Päivän aikana miteltiin paremmuudesta viidessä eri luokassa (Pojat U18, U16, U14, U12 ja Tytöt U16).

Padel Housen junioreita oli mukana eri luokissa ja juniorimme voittivat peräti 4 Suomen mestaruutta, 2 hopeaa ja 5 pronssia.

Pojat U18-luokan finaalissa oli mukana kolme Padel Housen junioria. Tiukassa ottelussa Erik Paljakka parinaan Smash Padelia edustava Joa Takala kaatoivat Robin Innasen ja Johan Hirvosen 6-7, 6-4, 6-2. Pronssia otti Padel Housen Julius Lahtinen yhdessä Oskari Harviaisen kanssa.

Pojat U16-luokassa Padel Housen Erik Paljakka ja Joa Takala (Smash Padel) nappasivat upeasti päivän toisen Suomen mestaruutensa kaatamalla finaalissa tamperelaiset Rio Kuusiston ja Tatu Ahon 6-3, 6-2. Padel Housen Samu Halonen ja Matias Viljanen saivat pronssia.

Pojat U14-luokassa Padel Housen Max Kärkkäisen ja Mario Laszlon kaulaan ripustettiin päivän päätteeksi pronssimitalit.

Pojat U12-luokan voittajiksi pelasivat Padel Housea edustavat veljekset Max ja Atte Kärkkäinen.

Padel House onnittelee kaikkia mitalisteja ja Padel Club Finlandille kiitos hyvin järjestetystä turnauksesta!