MAX SJÖVALL SIIRTYY AMMATTILAISEKSI – TAVOITTEET KORKEALLA!

Padel House ry:n toiminnanjohtaja ja edustusjoukkueen pelaaja Max Sjövall siirtyy Suomen ensimmäiseen padelin täysammattilaistiimiin!

9-kertainen padelin Suomen mestari Max on ollut tuttu näky World Padel Tour -kiertueen esikarsintakierroksella ja hänen WPT-ranking sijoituksensa on parhaimmillaan ollut 225. Täysammattilaisuuteen siirtyminen mahdollistaa Maxille nopean kehityksen, sillä harjoitusmäärät nousevat huomattavasti ja säännölliset treenileirit Espanjan Madridissa takaavat kovan harjoitteluvastuksen lajin huippunimien seurassa.
Ammattilaistiimi,  jonka muut pelaajat ovat tamperelaiset Saska Huttunen ja Pyry Hyrkkönen, on sitoutunut lajiin ja omaan kehitykseensä sekä motivoitunut tekemään intensiivisesti töitä. Tavoitteena on saada suomalaisia pelaajia maailman top 100 joukkoon. 

Syksyllä 2022 Maxille tarjoutui mahdollisuus siirtyä mukaan padelin ammattilaistiimiin ja alkaa ammattiurheilijaksi.
”Nyt tai ei koskaan oli ensimmäinen ajatus, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta siirtyä ammattilaiseksi. Asiasta keskusteltiin kotona ja koko perhe tukee sitä, että tämä kortti katsotaan.  Padelissa on mahdollisuus menestyä yli 40-vuotiaanakin, ja uskonkin että minulla on paljon rahkeita kehittyä vaikka en ole enää nuori pelaaja.”, pohtii 36-vuotias kahden lapsen isä Max.

Max jatkaa Padel House ry:ssä toiminnanjohtajana vuoden 2022 loppuun ja tammikuusta 2023 Advisor-roolissa uuden toiminnanjohtajan ottaessa vetovastuun.

Max tulee jatkossakin olemaan tuttu näky Padel Housella.
”Padel House on rakas kotihallini ja varmasti pelaan ja harjoittelen myös täällä.”, Max kertoo kysyttäessä tulevista treenipaikoista.

Kiitos Max ja tsemppiä tuleviin koitoksiin!