MAX SJÖVALLILLE KYMMENES SUOMEN MESTARUUS – MATILDA VAINIOLLE JA VENLA ANDERSSONILLE HOPEAA!

Padel Housen Max Sjövall voitti parinaan Saska Huttunen (Padel Tampere) sisäkenttien Suomen mestaruuden, josta miteltiin Vantaalla 9.-11.3.2023.

Turnaus oli Sjövallin ja Huttusen näytöstä alusta loppuun. Mahtavasti pelannut pari ei antanut koko turnauksessa erääkään vastustajille. Ensimmäisellä pääsarjakierroksella perjantaina kaatui turkulaiskaksikko Joni Luolamaa ja Noah Johansen selkeästi 2-0 (6-1,6-2).
Perjantai iltana pelatussa puolivälierässä mestaruusjuna oli tukevasti raiteillaan ja sen saivat huomata Mikko Hermans ja Joel Popov, jotka jäivät jyrän alle lukemin 2-0 (6-2, 6-2). Lauantain välierässä kaatui pitkän linjan padelistit Ville-Veikko Hynninen ja Olli Marjamäki 2-0 (6-2, 7-5)
Finaalissa Sjövallia ja Huttusta vastaan lähti taistelemaan Padel Housen Juuso Tapanainen yhdessä Micke Kontisen kanssa. Finaali päättyi Sjövallin ja Huttusen voittoon 2-0 (6-1, 6-3)

Suomen mestaruus oli Max Sjövallille peräti kymmenes, ja lehdistössä käytetty lempinimi Mr. Padel kuvaa osuvasti hänen asemaa suomalaisessa padelissa. Mies on todellinen lajilegenda!
Sjövall siirtyi vuoden vaihteessa ammattilaiseksi, ja toivottavasti saamme nauttia Sjövallin pelaamisesta vielä useita vuosia.

Naisten sarjassa Padel Housen Matilda Vainio ja Venla Andersson ylsivät hienosti SM-hopealle!
Huomionarvoista oli Vainion ja Anderssonin voitto välierissä erittäin kokeneista Padel Housen Minna Torkista ja Suheil Lizanasta (Padel West) kahdessa erässä lukemin 7-5, 6-4.
Finaalissa kova tamperelaiskaksikko Saana Saarteinen  ja Martina Minetti oli parempi erin 2-0 (6-4, 7-6). Padel House onnittelee Venlaa ja Matildaa ensimmäisestä sm-mitalista. Samalla onnittelut menee myös parin valmentajalle Robi Ylängölle!

Vantaalla pelattiin myös Kansallisia kisoja, jossa miesten B-sarjan voiton veivät Padel Housen Mikael Martikainen ja Jarno Kevarinmäki. 🏆