MAX SJÖVALLILLE ULKOKENTTIEN SUOMEN MESTARUUS!

Padel Housen Max Sjövall voitti parinaan Tuomas Manner (Padel West) ulkokenttien Suomen mestaruuden, josta miteltiin Lappeenrannassa 28.-30.7.2023. Turnauksen aikana sää vaihteli, mutta finaalipäivä päästiin pelaamaan upeassa säässä ja ympäristössä Saimaan rannalla

Turnaus oli Sjövallin ja Mannerin ensimmäinen SM-kilpailu yhdessä. Parin ensimmäisessä ottelussa lauantaiaamuna kaatui espoolaiskaksikko ja Padel Housella valmentavat Robi Ylänkö ja Visa Tarjanne lukemin 2-0 (6-0,6-2).
Lauantai-iltana pelatussa puolivälierässä mestaruusjuna oli tukevasti raiteillaan ja sen saivat huomata kokenut turkuslaiskaksikko Ville-Veikko Hynninen/Olli Marjamäki (ÅLK Padel), jotka kaatuivat selvin lukemin 2-0 (6-2, 6-0).
Sunnuntain aamupäivän välierässä voitto tuli Padel Housea edustavaa Janne Wuorista ja Axel Warista (ÅLK Padel) vastaan kovan taistelun jälkeen kolmessa erässä 2-1 (6-7, 7-6, 6-2).
Finaalissa Sjövallia ja Mannerta vastaan asettui kova tamperelaiskaksikko Pyry Hyrkkönen/Saska Huttunen (Padel Tampere). Finaali oli kuitenkin Sjövallin ja Mannerin täydellistä näytöstä. SM-loppuottelu päättyi Sjövallin ja Mannerin voittoon 2-0 (6-2, 6-2).

Suomen mestaruus oli Max Sjövallille peräti yhdestoista, ja hän onkin tällä hetkellä Suomen ykköpelaaja ja kaikilla mittareilla kaikkien aikojen suomalainen padelpelaaja. Isot onnittelut Max!

Padel Housen Janne Wuorinen nappasi SM-pronssia yhdessä Axel Wariksen kanssa kukistamalla pronssiottelussa Padel Housen Oskar Nurmion ja Henrik Sillanpään (Padel West) 2-0 (6-1,6-4). Onnittelut mitalista Janne!

Naisten sarjassa Suomen ylivoimaiset ykköspelaajat Saana Saarteinen ja Ella Sillanpää (Padel West) jatkoivat hurjaa voittoputkeaan voittamalla finaalissa Annika Sillanpään ja Ninni Hietaniemen (Padel West) lukemin 2-0 (6-2,6-2). Saarteinen ja Sillanpää eivät ole hävinneet naisten otteluissa toiselle suomalaisparille yli neljään vuoteen!

Pronssimitalit matkasivat Venla Anderssonille (Open Padel) ja Martina Minetille (Padel Tampere), kun he kaatoivat pronssiottelussa Padel Housea edustavat Minna Torkin ja Marsa Laukkosken erin 2-0 (6-4,6-3).

Padel House kiittää kisajärjestäjiä LTS Padelia ja Padel Zone Lappeenrantaa ja onnittelee kaikkia mitalisteja!

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta Padelutionista.

Kuva: Tapolastage (Tommi Tapola)