MIESTEN JA NAISTEN EDUSTUSJOUKKUEET VOITTIVAT OXDOG-PADELLIIGAN RUNKOSARJAN JA DIVARIJOUKKUEET PÄÄSEVÄT NOUSUKARSINTOIHIN!

Edustusjoukkueemme pelasivat Raisiossa Oxdog-Padelliigan runkosarjan viimeisen turnausviikonlopun. Kausi on ollut mahtavaa tekemistä miesten sekä naisten liigajoukkueilta ja molemmat voittivat runkosarjan!
Näin ollen Padel Housen joukkueet pelaavat Sarjapadelin Suomen mestaruudesta finaaliturnauksessa 14.-15.10.2023.
Finaaliturnaukseen pääsivät miesten ja naisten top-4 runkosarjajoukkueet.

Miesten ja naisten 1.divarijoukkueet pelasivat myös upean runkosarjan!
Naisten A-lohkossa Padel House Vantaa pelasi runkosarjan tappiottomasti. Lohkovoittajana he pääsevät 1.divarin finaaliturnaukseen karsimaan noususta Oxdog-Padelliigaan. B-lohkossa Padel House II sijoittui hienosti toiseksi ja lunasti myös paikan finaaliturnaukseen.
Miesten B-lohkon runkosarjan voitti Padel House Vantaa ja A-lohkossa Padel House II oli kakkossijalla. Molemmat joukkueet pääsevät siis finaaliturnaukseen karsimaan noususta Oxdog-Padelliigaan.

Miesten ja naisten 2. divarijoukkueet pelasivat hyvän runkosarjan. Miesten joukkueet (Padel House Vantaa II ja Padel House III) säilyttivät helposti sarjapaikkansa ja naisten joukkue Padel House Vantaa II on saattaa pudota alemmalle tasolle.

Miesten 3. divarissa Padel House Vantaa III voitti A-lohkon runkosarjan ja pelaa karsintaturnauksessa noususta 2. divariin. Junorijoukkueemme Padel House IV sijoittui runkosarjassa kuudenneksi.

Padel House kiittää runkosarjan vastustajia ja toivottaa menestystä kaikille joukkueille sekä seuroille finaaliviikonloppuun!