PADEL HOUSEN JUUSO TAPANAISELLE ULKOKENTTIEN SUOMEN MESTARUUS!

Padel Housen Juuso Tapanainen voitti parinaan Axel Waris (ÅLK Padel) ulkokenttien Suomen mestaruuden, josta miteltiin Jyväskylässä 28.-30.6.2024. Padel Adder ry toimi turnauksen järjestäjänä.

Turnauksen aikana sää vaihteli, mutta finaalipäivä pelattiin upeassa säässä.
Miesten loppuottelussa Tapanainen ja Waris kohtasivat Padel Housen Max Sjövallin ja Tuomas Mannerin (Padel West). Finaali oli Tapanaiselta ja Warikselta huikea esitys ja päättyi heidän voittoon lukemin 2-0 (6-2, 6-4).

Naisten Suomen mestaruuden voittivat odotetusti tamperelaiset Padel Westiä edustavat Saana Saarteinen ja Ella Sillanpää, jotka kukistivat finaalissa Open Padelin Matilda Vainion ja Venla Anderssonin 2-0 (6-3,6-2).

Padel House kiittää kisajärjestäjää Padel Adder ry:tä ja onnittelee kaikkia mitalisteja!