Padel House Showdown 2022 tarjosi padelviihdettä koko rahan edestä!

Lauantaina 23.4.2022 järjestettiin Padel House Showdown tapahtuma.
Pelaamassa oli Suomen naisten ja miesten parhaimmistoa sekä kovan luokan pelaajia Espanjasta. Päivän aikana pelattiin 4 peliä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Tuomas Manner ja Henrik Sillanpää saivat vastaansa Juuso Tapanaisen ja Micke Kontisen. Ottelua ehdittiin pelaamaan aina kolmanteen erään asti, kunnes Padel Westiä edustava Henrik Sillanpää loukkasi ikävästi nilkkansa eikä pystynyt valitettavasti jatkamaan peliä. Toivotamme Henkalle pikaista paranemista!

Toisessa ottelussa espanjalaiset World Padel Tourilla pelaavat Marta Caparros ja Carmen Castillon voittivat Suomen naisten ykkkösparin Saana Saarteisen ja Ella Sillanpään tiukkojen vaiheiden jälkeen kahdessa erässä luvuin 6-4, 6-4. Ottelu oli mainio kenraaliharjoitus tamperelaisille Saarteiselle ja Sillanpäälle, jotka lähtevät huhtikuun lopussa pelaamaan Swedish Padel Tourin osakilpailun Göteborgiin.

Kolmannessa ottelussa nähtiin ehkä viihdyttävintä padelia mitä Suomessa on koskaan pelattu! Espanjalaiset Manuel Varcarcel ja Alberto Postigo kaatoivat luvuin 6-3,3-6,7-6 Padel Housea edustavat Max Sjövallin ja Janne Wuorisen. Ratkaisu nähtiin siis aina yhtä legendaarisessa kolmannen erän tiebreakissä.
Sjövall ja Wuorinen lähtevät niin ikään pelaamaan huhtikuun lopussa Swedish Padel Tourille ja Padel House Showdown ottelu toimi heille myös erinomaisena valmistautumisena.

Illan viimeinen ottelu kantoi nimeä Adidas Challenge ja palkintopotissa oli 1000€ voittajaparille. Voitto meni siinäkin ottelussa Espanjaan. Marta Caparros sekä Carmen Castillon voittivat Padel Housen Mikko Rouvalan sekä Eelis Pärssisen suoraan kahdessa erässä luvuin 6-2, 6-2.
Iso hatunnosto Rouvalalle ja Pärssiselle, kun he lähtivät rohkeasti haastamaan espanjalaisia padeltaitureita!

Padel House haluaa kiittää pelaajia, katsojia ja yhteistyökumppaneita mahtavasta päivästä!

Meille jäi erityisesti mieleen katsojan huudahdus tapahtuman päättyessä – ”Ihan mielettömän hyvin järjestetty tapahtuma enkä haluaisi lähteä vielä hallilta pois!”

Kuva: Tommi Tapola