Padel Housen kisamatka World Padel Tour Mastersiin Madridiin 20.9.-24.9.2023!

Lähde mukaan Padel Housen ainutlaatuiselle viikonloppumatkalle Madridiin katsomaan World Padel Tourin Master tason turnausta, tapaamaan lajin huippuja ja nauttimaan pelaamisesta. Tällaista mahdollisuutta et löydä mistään muualta, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa paikat syksyn unohtumattomimmalle padelreissulle!

Matkan aikana pääset parantamaan omaa peliäsi huippuvalmentajien Gaby Recan ja Rodrigo Oviden johdolla. Gaby Reca valmentaa muun muassa Paquito Navarroa, Fede Chingottoa, Martin Di Nennoa, Juan Telloa ja on Argentiinan kansallisen joukkueen virallinen valmentaja. Treenien jälkeen sinulla on mahdollisuus seurata huippupelaajien treenejä ja tavata pelaajia.

Viikonlopun aikana järjestetään myös padelin pelaajille suunniteltu kuntosalitreeni, syödään hyvin samanhenkisessä porukassa, käydään katsomassa WPT kisaa ja pelataan omaa turnausta. Madridin World Padel Tourin Master turnauksessa ovat mukana kaikki suurimman maailman huiput. Pääset siis seuraamaan erittäin kovatasoista turnausta ja kisatunnelma on sen mukainen.

Tällaiselle padelin unelmamatkalle et pääse muualla. Nyt kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja ilmoittautua mukaan. Matka on vain Padel Housen asiakkaille ja 28 nopeinta mahtuu mukaan. WPT turnauksen lippujen vuoksi teethän varauksesi 15.6. mennessä.

Lisätietoa ja varaukset osoitteesta https://onactive.fi/ryhmat/wpt-turnausmatka/