Padel Housen uudeksi omistajaksi Padel United!

Nopeasti kasvava ruotsalaisketju Padel United laajeni Suomeen – Osti vuoden padelhallina palkitun espoolaisen Padel Housen ja Varsinais-Suomen suurimman padeltoimijan PadelParkin.

Ruotsalainen Padel United laajenee Suomeen ostamalla Espoossa sijaitsevan Padel Housen ja varsinaissuomalaisen PadelParkin. Yhteenlaskettuna Padel Unitedilla on nyt 56 kenttää Suomessa, ja tavoitteena on kehittää niiden toimintaa ja jatkaa laajentumista kuluvan vuoden aikana. Tommi Vilhusen ja Sasu Mellasen perustama Padel House avattiin marraskuussa 2019, jonka jälkeen toiminta on kasvanut nopeasti. Pelaajat ovat ottaneet hallin omakseen ja yhteisöllisyys onkin Padel Housen vahvuuksia. Espoon Kerassa sijaitseva keskus on myös juuri valittu vuoden halliksi/seuraksi Finpadel Awardseissa. Tällä hetkellä hallissa on 27 sisäkentän lisäksi kolme ulkokenttää, mikä tekee paikasta maailman suurimman padelkeskuksen. 
”Olemme erittäin iloisia päästyämme osaksi Padel Unitedia, joka on yksi maailman johtavia lajin toimijoita. Vahvan kansainvälisen padelketjun tukemana pystymme jatkossa kehittämään toimintaamme ja laajenemaan Suomessa. Laajeneminen mahdollistaa myös tärkeän seuratoiminnan kehittämisen”, kertoo Padel Housen perustaja ja hallituksen jäsen Tommi Vilhunen.

Tiia Sucksdorff perusti kolme vuotta sitten Turussa, Naantalissa ja pian myös Raisiossa toimivan PadelParkin. Myös PadelParkin toiminta on kasvanut nopeasti Kupittaan muutamasta ulkokentästä 26:een kenttään. Yritys on tullut tutuksi paikallisena palvelevana padelkeskuksena – ja myös Varsinais-Suomen suurimpana.
”Kun 2018 perustin PadelParkin, ei käynyt mielessäkään, miten kovasti tämä laji voi vielä viedä mennessään. Padel United -ketjuun liittyminen on senkin takia hienoa, että olemme jo pitemmän aikaa tehneet tiivistä yhteistyötä Padel Housen Tommin ja Sasun kanssa vaihtamalla ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämisestä. Nyt voimme jatkaa tätä entistäkin vahvempana samassa omistuksessa”, kertoo PadelParkin perustaja ja toimitusjohtaja Tiia Sucksdorff.

Ruotsissa vuonna 2018 perustetulla Padel Unitedilla on nyt reilut 40 padelhallia ja noin 400 kenttää Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa. 
”Padel Housen ja PadelParkin ansiosta saamme joukkoomme paitsi harrastajien arvostamia padelhalleja, myös runsaasti paikallista osaamista”, kertoo Padel Unitedin toinen perustajista Markus Hellqvist.Yrityskaupat ovat lähtölaukaus Padel Unitedin merkittävälle satsaukselle Suomeen.”Meillä on vahva usko lajin kasvun jatkumiseen, ovathan suomalaiset ovat ottaneet padelin aidosti sydämiinsä. Suomen johtavan padelbrändin avulla tavoitteenamme on laajentua, ja etsimmekin parhaillaan lisää sopivia tiloja ja kohteita, jotka sopisivat kasvusuunnitelmiimme”, jatkaa Markus Hellqvist. 

Yhteystiedot:
Tommi Vilhunen, Padel House, tommivilhunen@hotmail.com, 045 657 6814

Tiia Sucksdorff, PadelPark, tiia@padelpark.fi, 040 656 5313

Rikard Hellqvist, Padel United, rikard.hellqvist@padelunited.se, +46 708 42 77 33

Padel Unitedista:
Padel Unitedin perusti 2018 veljekset Markus ja Rikard Hellqvist. Viime vuonna Padel Unitediin on liittynyt useita toimijoita kuten Padelverket, Padel Crew, Padel Center, Padel Royale, Court1, Go Padel UK (Iso-Britannia), Ultimate Padel, PadelLab (Saksa), PadelPark ja Padel House. Padel Unitedin tavoitteena on, että kaikilla olisi pääsy lajin pariin, hallit ovat laadukkaita ja seuratoiminnan kehittäminen. Tällä hetkellä Padel Unitedilla on reilut 40 keskusta, joissa on yhteenlaskettuna noin 400 kenttää.