Padel House Liiga by Padelution

PADEL HOUSEN KESÄLIIGA ALKAA – ILMOITTAUDU MUKAAN 4.6.2022 MENNESSÄ!

Kesäliiga kestää kesäkuun alkupuolelta aina elokuun loppuun. Lohkot muodostetaan tason mukaan, lohkon koko on 8-10 paria ja kaikki parit pelaavat kaikkia vastaan kesän aikana. Jokaisen lohkon voittajapari palkitaan 300€/pari arvoisella Padel House Shopin lahjakortilla! Pelejä voi pelata Padel Housen sisä- tai ulkokentillä.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.padelution.com/leagues/padel-house-kesaliiga/kesaliiga/signup


TULOSPALVELUUN PÄÄSET TÄSTÄ LINKISTÄ

Padel House ry järjestää sarjamuotoisen Liigan kaiken tasoisille naisille ja miehille. Liiga muodostuu 4-5 parin lohkoista (lohkomäärä on rajaton) ja parit jaetaan pelitason mukaan eri lohkoihin. Jokaisella parilla on aina noin viisi viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit (3-4 ottelua), jonka jälkeen lohkon voittajat nousevat yhden tason ja lohkon viimeinen tippuu yhden tason. Tarvittaessa nostamme/laskemme pareja useamman lohkon kerralla, jotta lohkot pysyvät aina mahdollisimman tasaisina.

Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen. Mikäli pelipari on sijoitettu täysin väärään lohkoon, pyrimme korjaamaan asian ennen kierroksen alkua tai viimeistään seuraavalle kierrokselle.

Jos haluat kesken kauden liittyä mukaan Liigaan, ilmoittaudu parisi kanssa Padelution-palvelun kautta.

HUOM! Liiga jatkuu syyskuun alussa, johon ilmoittautuminen avataan elokuussa. Kesän jälkeen Liiga ei näin ollen jatku samoilla pareilla ilman erillistä ilmoittautumista. Tulemme syksyllä kehittämään Liigaa niin, että saisimma aktivoitua Liigaa entistä enemmän ja mm. lohkojen nousut/laskut tapahtuvat nopeammin.

Hinta ja pelipaikka

Padel House ry:n jäsenille ei ole lainkaan osallistumismaksua. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta.

Mikäli et ole seuramme jäsen, Liigan osallistumismaksu on 60€/pelaaja/kalenterivuosi.

Tästä linkistä voit liittyä Padel House ry:n jäseneksi

Pelit on pelattava Padel Housessa ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

Tästä linkistä voit varata pelivuorosi

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin, eli ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron. Jokaisesta otteluvoitosta saa 3 pistettä ja hävitystä ottelusta saa 1 pisteen.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1) keskinäiset ottelut
2) keskinäisten otteluiden erien erotus
3) keskinäisten otteluiden pelien erotus
4) keskinäisten otteluiden voitettujen erien määrä
5) keskinäisten otteluiden voitettujen pelien määrä
6) Padel House arpoo.

Jos pelipari ei pelaa yhtään ottelua ja ilman erillistä syytä, heidät voidaan poistaa Liigan seuraavalta kierrokselta.

Tulosten ilmoittaminen

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä. Kukin kierros päättyy viimeisenä pelipäivänä klo 23.59. Tulos tulee olla syötettynä Padelution-palveluun siihen mennessä. Tuloksia ei pysty syöttämään enää kierroksen päätyttyä.

Liigan aikataulut

10. kierros: 16.11-31.12.2021
11. kierros: 24.1-28.2.2022
12. kierros: 3.3-7.42022

Liigan yhteyshenkilö: Mikko Rouvala (mikko@padelhouse.fi / 050 912 9678)