Padel House Liiga by Siux

Padel House Liiga – Toisen kierroksen lohkot ja tulokset 22.5.2020

Padel House Liiga – Ensimmäisen kierroksen tulokset

KESÄLIIGA ALKAA 1.6.2020 – ILMOITTAUDU MUKAAN 30.5.2020 KLO 12 MENNESSÄ!

Kesäliiga pelataan yhtenä isona kierroksena 1.6-31.7 välisenä aikana. Tarjoamme jokaiseen otteluun uudet pallot veloituksetta ja lisäksi tulemme streamaamaan livelähetyksenä vähintään yhden kesäliiga-ottelun viikossa!

Pelaajat sijoitetaan samantasoisiin 6-8 joukkueen lohkoihin pohjautuen ilmoitettuun tasoluokkaan sekä kevätliigan tuloksiin. Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Jokaisesta otteluvoitosta saa 2 pistettä ja hävitystä ottelusta 0 pistettä.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) keskinäiset ottelut 2) erien erotus 3) pelien erotus 4) voitetut erät, 5) Padel House arpoo. 

Padel House ry:n jäsenille ei ole lainkaan osallistumismaksua. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta. Mikäli et ole seuramme jäsen, Kesäliigan osallistumismaksu on 20€/pelaaja.

Pelit on pelattava Padel Housessa ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit kierroksen loppuun mennessä.

Jokaiselle lohkolle luodaan omat WhatsApp-ryhmät, joissa peliaikojen sopiminen on helppoa ja tulokset voidaan ilmoittaa pelien jälkeen.

Jokaisen lohkon voittajat palkitaan kesäliigan päätteeksi.

Ilmoittaudu parisi kanssa mukaan sähköpostitse osoitteeseen mikko@padelhouse.fi 30.5.2020 klo 12 mennessä!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyytäisimme seuraavat tiedot:

  • Peliparin nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinumero)
  • Peliparin taso (A, B, C tai D – jossa A on kovin taso)
  • Oletko Padel House ry:n jäsen? (kyllä/ei)


PADEL HOUSE LIIGAN KEVÄTKAUSI

Padel House ry järjestää kevätkaudella sarjamuotoisen Liigan kaiken tasoisille naisille ja miehille. Liiga muodostuu 4-5 parin lohkoista (lohkomäärä on rajaton) ja kauden aluksi jaamme parit pelitason mukaan eri lohkoihin. Jokaisella parilla on aina neljä viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit (3-4 ottelua), jonka jälkeen lohkon voittajat nousevat yhden tason ja lohkon viimeinen tippuu yhden tason. Kauden päätteeksi järjestämme viimeisen kierroksen jälkeen Masters-tapahtuman kaikille lohkon kahdelle ensimmäiselle parille lohkon finaaliottelua varten. Masters-tapahtuma on pelaajille maksuton ja ottelun voittajat palkitaan Siuxin tuotepalkinnoilla.

Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen.

Hinta ja pelipaikka

Padel House ry:n jäsenille ei ole lainkaan osallistumismaksua. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta.

Mikäli et ole seuramme jäsen, Liigan osallistumismaksu on 60€/pelaaja/kausi, jolloin lähetämme siitä maksutiedot erikseen.

Tästä linkistä voit liittyä Padel House ry:n jäseneksi

Pelit on pelattava Padel Housessa ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

Tästä linkistä voit varata pelivuorosi

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Jokaisesta otteluvoitosta saa 2 pistettä ja hävitystä ottelusta 0 pistettä.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) keskinäiset ottelut 2) erien erotus 3) pelien erotus 4) voitetut erät, 5) Padel House arpoo. 

Tulosten ilmoittaminen

Sarjan tulospalvelua ja ottelutietoja ylläpidetään Padel Housen nettisivuilla. Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä oman lohkonsa WhatsApp-ryhmään.

Kevään aikataulu

Ensimmäinen kierros: 13.1.2020-9.2.2020

Toinen kierros: 11.2.2020-31.5.2020 (Kierros pidennetty koronan takia)

Masters-tapahtuma: 13.6.2020 klo 12-16

Mikäli haluat kesken kauden liittyä mukaan Liigaan, ilmoittaudu parisi kanssa sähköpostitse osoitteeseen mikko@padelhouse.fi!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyytäisimme ilmoittamaan seuraavat tiedot:

  • Peliparin nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  • Peliparin taso (esim. A, B, C tai D)
  • Oletko Padel House ry:n jäsen (kyllä/ei)

Lisätietoa: Mikko Rouvala (050 912 9678)

Ota meihin yhteyttä