PADEL HOUSE LIIGA 2023-2024

PADEL HOUSE LIIGA JATKUU – ILMOITTAUDU MUKAAN 7. KIERROKSELLE 27.4.2024 MENNESSÄ!

Satoja pelaajia keräävä Padel House Liiga jatkuu taas kevätkaudella 15.1.-31.5.2024. Liiga on tarkoitettu kaikenikäisille naisille sekä miehille. Parit pyritään sijoittamaan mahdollisimman tasaiseen lohkoon heti alusta alkaen.
Padel House Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen.

HUOM! Arkisin klo 6-16 välisenä aikana pelattavat liigapelit vain 10 € / tunti, eli 1,5 tunnin pelivuoro ainoastaan 3,75 € / pelaaja!

Hinta/pelaaja/kevätkausi: 0 € (Padel House ry jäsenet). Liity jäseneksi!
Hinta/pelaaja/kevätkausi: 60 €

Liigan 2023-2024 aikataulut:

4. kierros: 15.1.-17.2.2024

5. kierros: 19.2.-22.3.2024

6. kierros: 25.3.-26.4.2024

7. kierros: 29.4.-31.5.2024

ILMOITTAUDU MUKAAN!

LIIGAN SÄÄNNÖT

Jokaisella parilla on noin kuukausi aikaa pelata kierroksen oman lohkonsa ottelut. Lohkon kärkipaikoilla olevat parit nousevat ylemmäs ja lohkon viimeiset 2 paria laskevat alemmas.
Tarvittaessa nostamme/laskemme pareja useamman lohkon kerralla, jotta lohkot pysyvät aina mahdollisimman tasaisina. Huom! Lohkoista 1-4 on mahdollista nousta tai laskea vain yhden tason/kierros.

Liigaan  voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen. Mikäli pelipari on sijoitettu täysin väärään lohkoon, pyrimme korjaamaan asian ennen kierroksen alkua tai viimeistään seuraavalle kierrokselle.
Parit, jotka eivät pelaa pelejä kierroksen aikana eivätkä ilmoita Liigan ylläpitäjälle erityistä syytä tähän, poistetaan automaattisesti tulevilta kierroksilta.
Poistetun parin pitää ilmoittautua uudelleen, mikäli pari haluaa jatkaa Liigassa.

Jos haluat kesken kauden liittyä mukaan Liigaan, ilmoittaudu parisi kanssa Padelution-sivuston kautta.

OTTELUIDEN PISTELASKU JA SARJAPISTEET

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin, eli ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron. Jokaisesta otteluvoitosta saa 3 pistettä ja hävitystä ottelusta saa 1 pisteen.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti:

1) keskinäiset ottelut

2) keskinäisten otteluiden erien erotus

3) keskinäisten otteluiden pelien erotus

4) keskinäisten otteluiden voitettujen erien määrä

5) keskinäisten otteluiden voitettujen pelien määrä

6) Padel House arpoo.

Jos pelipari ei pelaa yhtään ottelua ja ilman erillistä syytä, heidät voidaan poistaa Liigan seuraavalta kierrokselta.

TULOSTEN ILMOITTAMINEN

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä. Jokainen kierros päättyy viimeisenä pelipäivänä klo 23.59. Tulos tulee olla syötettynä Padelution-palveluun siihen mennessä. Tuloksia ei pysty syöttämään enää kierroksen päätyttyä.

Liigan yhteyshenkilö: Mikko Rouvala (mikko@padelhouse.fi / 050 912 9678)