Padel House Liiga by Siux

Padel House Liiga – Kuudennen kierroksen lohkot_13.1.2021

Padel House Liiga – Viidennen kierroksen tulokset

Padel House ry järjestää sarjamuotoisen Liigan kaiken tasoisille naisille ja miehille. Liiga muodostuu 4-5 parin lohkoista (lohkomäärä on rajaton) ja parit jaetaan pelitason mukaan eri lohkoihin. Jokaisella parilla on aina noin viisi viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit (3-4 ottelua), jonka jälkeen lohkon voittajat nousevat yhden tason ja lohkon viimeinen tippuu yhden tason. Tarvittaessa nostamme/laskemme pareja useamman lohkon kerralla, jotta lohkot pysyvät aina mahdollisimman tasaisina.

Kevät- ja syyskauden päätteeksi järjestämme aina Masters-tapahtuman jokaisen lohkon kahdelle ensimmäiselle parille lohkon finaaliottelua varten. Masters-tapahtuma on pelaajille maksuton ja ottelun voittajat palkitaan Siuxin tuotepalkinnoilla.

HUOM! Liiga jatkuu jokaisen kauden jälkeen samoilla pareilla ilman erillistä ilmoittautumista. Ilmoitattehan Liigan yhteyshenkilölle aina hyvissä ajoin ennen seuraava kautta, mikäli ette voi jatkaa tai olette vaihtamassa peliparia.

Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen. Mikäli pelipari on sijoitettu täysin väärään lohkoon, pyrimme korjaamaan asian ennen kierroksen alkua tai viimeistään seuraavalle kierrokselle.

Hinta ja pelipaikka

Padel House ry:n jäsenille ei ole lainkaan osallistumismaksua. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta.

Mikäli et ole seuramme jäsen, Liigan osallistumismaksu on 60€/pelaaja/kalenterivuosi, jolloin lähetämme siitä maksutiedot erikseen.

Tästä linkistä voit liittyä Padel House ry:n jäseneksi

Pelit on pelattava Padel Housessa ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

Tästä linkistä voit varata pelivuorosi

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen).

Ottelu ei voi päättyä tasapeliin, eli ottelun voittaa se pari, joka johtaa peliajan loppuessa. Näin ollen suosittelemme varaamaan vähintään 1,5 tunnin vuoron. Jokaisesta otteluvoitosta saa 2 pistettä ja hävitystä ottelusta saa 0 pistettä.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) keskinäiset ottelut 2) erien erotus kaikki ottelut huomioiden 3) pelien erotus kaikki ottelut huomioiden 4) voitetut erät kaikki ottelut huomioiden 5) Padel House arpoo. 

Tulosten ilmoittaminen

Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä oman lohkonsa WhatsApp-ryhmään. Sarjan tulospalvelua ja ottelutietoja ylläpidetään Padel Housen nettisivuilla ja niitä päivitetään aina viikon välein.

Liigan aikataulut

Kuudes kierros: 11.1-21.2.2021
Seitsemäs kierros: 23.2-28.3.2021
Kahdeksas kierros: 30.3-2.5.2021
Yhdeksäs kierros: 4.5-6.6.2021
Masters-tapahtuma: 19.6.2021 klo 13.30-16.30

Mikäli haluat kesken kauden liittyä mukaan Liigaan, ilmoittaudu parisi kanssa sähköpostitse osoitteeseen mikko@padelhouse.fi!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyytäisimme ilmoittamaan seuraavat tiedot:

  • Peliparin nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  • Peliparin taso (esim. A, B, C tai D)
  • Oletko Padel House ry:n jäsen (kyllä/ei)

Liigan yhteyshenkilö: Mikko Rouvala (mikko@padelhouse.fi / 050 912 9678)

Ota meihin yhteyttä