Padel House Liiga by Siux

Padel House Liiga – Toisen kierroksen lohkot

Padel House Liiga – Ensimmäisen kierroksen tulokset

Padel House ry järjestää kevätkaudella sarjamuotoisen Liigan kaiken tasoisille naisille ja miehille. Liiga muodostuu 4-5 parin lohkoista (lohkomäärä on rajaton) ja kauden aluksi jaamme parit pelitason mukaan eri lohkoihin. Jokaisella parilla on aina neljä viikkoa aikaa pelata oman lohkonsa pelit (3-4 ottelua), jonka jälkeen lohkon voittajat nousevat yhden tason ja lohkon viimeinen tippuu yhden tason. Kauden päätteeksi järjestämme viimeisen kierroksen jälkeen Masters-tapahtuman kaikille lohkon kahdelle ensimmäiselle parille lohkon finaaliottelua varten. Masters-tapahtuma on pelaajille maksuton ja ottelun voittajat palkitaan Siuxin tuotepalkinnoilla.

Liigaan voi myös liittyä kesken kauden, jolloin pelipari lisätään aina pelitason mukaan seuraavaan alkavaan kierrokseen.

Hinta ja pelipaikka

Padel House ry:n jäsenille ei ole lainkaan osallistumismaksua. Maksat peliparisi kanssa ainoastaan puolet kenttävuorosta.

Mikäli et ole seuramme jäsen, Liigan osallistumismaksu on 60€/pelaaja/kausi, jolloin lähetämme siitä maksutiedot erikseen.

Tästä linkistä voit liittyä Padel House ry:n jäseneksi

Pelit on pelattava Padel Housessa ja pelaajien vastuulla on varata sekä pelata lohkon kaikki pelit jokaisen kierroksen loppuun mennessä.

Tästä linkistä voit varata pelivuorosi

Otteluiden pistelasku ja sarjapisteet

Ottelut pelataan normaalilla pistelaskulla täysillä erillä, paras kolmesta systeemillä. Voittoon vaaditaan siis kaksi voitettua erää. Kolmannen erän voi halutessaan myös pelata super-tiebreakina (tiebreak 10 pisteeseen). Jokaisesta otteluvoitosta saa 2 pistettä ja hävitystä ottelusta 0 pistettä.

Mikäli lohkon päätyttyä useampi joukkue on samoissa pisteissä, ratkaistaan sijoitus seuraavasti: 1) keskinäiset ottelut 2) erien erotus 3) pelien erotus 4) voitetut erät, 5) Padel House arpoo. 

Tulosten ilmoittaminen

Sarjan tulospalvelua ja ottelutietoja ylläpidetään Padel Housen nettisivuilla. Ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen heti ottelun päätyttyä oman lohkonsa WhatsApp-ryhmään.

Kevään aikataulu

Ensimmäinen kierros: 13.1.2020-9.2.2020

Toinen kierros: 11.2.2020-9.3.2020

Kolmas kierros: 11.3.2020-8.4.2020

Neljäs kierros: 10.4.2020-8.5.2020

Viides kierros: 10.5.2020-7.6.2020

Masters-tapahtuma: 13.6.2020 klo 12-16

Mikäli haluat kesken kauden liittyä mukaan Liigaan, ilmoittaudu parisi kanssa sähköpostitse osoitteeseen mikko@padelhouse.fi!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyytäisimme ilmoittamaan seuraavat tiedot:

  • Peliparin nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  • Peliparin taso (esim. A, B, C tai D)
  • Oletko Padel House ry:n jäsen (kyllä/ei)

Lisätietoa: Mikko Rouvala (050 912 9678)

Ota meihin yhteyttä