ROBI YLÄNKÖ ON SEURAMME UUSI TOIMINNANJOHTAJA

Robi Ylänkö on valittu Padel House ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi.
Ylänkö aloittaa työssään tammikuun 1. päivä 2023. Nykyinen toiminnanjohtaja Max Sjövall siirtyy ammattilaispelaajaksi, ja Max jatkaa toiminnanjohtajana Padel House ry:ssä 2022 loppuun ja tammikuusta 2023 Advisor-roolissa uuden toiminnanjohtajan ottaessa vetovastuun.

Ylänkö on tuttu kasvo seurassamme jo entuudestaan valmentajan roolista ja hän myös jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana.
Uuteen rooliin padelin parissa Robi lähtee innoissaan:
– Mielenkiinnolla sekä intoa täynnä lähden uuteen haasteeseen toteuttamaan seuran strategiaa. Edellinen toiminnanjohtaja Max Sjövall on tehnyt hienoa työtä edistäessään seuran toimintoja, Ylänkö kertoo ajatuksistaan uuden tehtävän alla.

Ylänkö näkee tehtävässään tärkeiksi arvoiksi ja lähtökohdiksi avoimuuden, yhdessä tekemisen ja kaikkien seuran toiminnassa mukana olevien ihmisten kuuntelemisen.
– Pyrin tuomaan seuraan enenevissä määrin yhdessä tekemisen meininkiä, joka ulottuu seurajohdosta aina pelaajien kotiin asti, uusi toiminnanjohtaja visioi ja jatkaa:
– Padel House on hieno yhteisö, jolla on vahva osa Suomen padelyhteisössä. Tätä lähdetään kehittämään edelleen tarjoamalla kaikille laatua harrastamiseen, unohtamatta laadukasta junioritoimintaa. Kentillä nähdään!, Ylänkö päättää.

Padel House ry on espoolainen padelseura, joka on perustettu toukokuussa 2019. Seura liittyi samana vuonna Suomen Padelliiton jäseneksi. Seurassa oli vuoden 2022 joulukuussa yli 1 500 jäsentä ja on jäsenmäärältään Suomen suurin padelseura. Seura järjestää toimintansa Padel House Oy:n omistamilla kentillä Espoon Kerassa.