Saapuminen

Autolla

Keran Hallien osoite on Karamalmintie 2, 02630 Espoo.

Maksuton pysäköintiaika 6 tuntia. Muista käyttää pysäköintikiekkoa!
Pysäköinnin alkamisaika on ilmoitettava kiekolla tai muilla tavoin selkeästi.
Noudatathan parkkipaikkojen kyltityksiä. Etenkin liikuntarajoitteisille varatut pysäköintipaikat tulee jättää vapaaksi niitä tarvitseville ja autoa ei tule pysäköidä ajoväylille tai kulkuovien eteen.

Padel House kenttien 1-18 ja 31-33 ilmainen pysäköintialue sijaitsee hallin sisäänkäynnin edessä. Aja ensin sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksestä. Ohita valvomo oikealta puolelta. Jatka ajamista verkkoaidan suuntaisesti hallien jäädessä vasemmalle puolellesi ja saavut pysäköintialueelle. Google Maps osoite pysäköintialueelle

Padel House kenttien 19-27 ja ulkokenttien 28-30 ilmainen pysäköintialue sijaitsee hallien sisäpihalla. Aja sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksestä. Ohita valvomo oikealta puolelta ja heti tämän jälkeen näet pysäköintialueen vasemmalla puolellasi. Voit pysäköidä autosi sisäpihalle myös saapuessasi Padel Housen kentille 1-18 ja 31-33. Google Maps osoite pysäköintialueelle

Sähköautojen latauspiste sijaitsee kenttien 19-27 sisäänkäynnin oikealla puolella. Latauspisteitä on 4 kpl.

Invapaikat sijaitsevat kenttien 1-18 ja 31-33 sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Aja invapaikoille Keran Hallien sisäpihan kautta. 

Esteettömyys Padel Housen kentille 1-18 on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Junalla

Keran Hallit sijaitsevat aivan Keran aseman vieressä, B-vyöhykkeellä. Pääset Keraan E- ja U-junilla esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta (15 min), Leppävaarasta (4 min) ja Espoon keskuksesta (8 min). Keran asemalta on noin 5 minuutin kävelymatka Keran hallien sisäänkäynnille. Katso junien muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

Bussilla

Pääset Keran Halleille Espoosta bussilla 532 (Matinkylä – Leppävaara). Hallien lähimmät bussipysäkit ovat Karantiellä, Lansanportti E1810 ja E1811. Katso bussin muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

Kenttäkartat

Tervetuloa Suomen suurimpaan padelkeskukseen!