SARJAPADEL KIERROS PELATTU – PADEL HOUSEN JOUKKUEIDEN HIENO KAUSI JATKUU!

Sarjapadelia pelattiin 6.-7.5.2023. Padel Housen kaikki 11 joukkuetta suuntasivat ympäri Suomea pelaamaan eri sarjatason pelejä.

Miesten ja naisten liigajoukkueet jatkoivat loistavaa kauttaan Tampereella (Padel Tampere Linnakallio), jossa molempien joukkueiden peli kulki edelleen mainiosti. Miesten liigajoukkueen saldo oli 12 peliä ja 12 voittoa. Naisten liigajoukkue nappasi 7 voittoa ja 2 peliä päättyi tappioon.

Miesten liigajoukkueen tulokset:
PadelPark – Padel House 0-3
Padel House – Padel West 3-0
Padel House – Padel Club Finland 3-0
Smash Kotka – Padel House 0-3
Miesten joukkueessa pelasivat viikonlopun aikana Max Sjövall, Juuso Tapanainen, Janne Wuorinen, Julius Kaverinen, Matias Heinonen, Eero Myllymäki ja Oskar Nurmio.

Naisten liigajoukkueen tulokset:
Padel Club Finland – Padel House 0-3
Smash Padel – Padel House 1-2
Padel House – ÅLK Padel 2-1
Naisten joukkueessa pelasivat Venla Andersson, Matilda Vainio, Katri Aalto-Setälä, Merituuli Saarela, Sofia Tapola, Minna Torkki, Marsa Laukkoski, Kati Ranta ja Sarianne Vallioniemi.

Naisten ja miesten 1.divisioonassa kaikki neljä Padel Housen joukkuetta ovat kärkikahinoissa. Mainittakoon, että naisten 1.divisioonaa A-lohkossa pelaava Padel House Vantaa on voittanut tällä kaudella jokaisen ottelunsa ja hävinnyt vain yhden erän!
Paljon huonommaksi ei jää miesten 1. divisioonan B-lohkossa pelaava Padel House Vantaa, joka on myös esittänyt mahtavia otteita, 27 pelattua ottelua ja vain 1 tappio!


Kaikkien joukkueiden tulokset ja otteluohjelman löydät osoitteessa https://www.padelution.com/clubleagues/sarjapadel

Kiitos kaikille joukkueille ja vastustajille!

Sarjapadel jatkuu kesätauon jälkeen syyskuussa 2023