Sjövallille Padel Xmas Games turnausvoitto: ”Päätin lähteä turnaukseen päivän varoitusajalla”

Max Sjövall (Padel House) ja Saska Huttunen (Padel Tampere) juhlivat Padel Xmas Games -kilpailun voittoa Padel Housessa 18.12.2021. Turnaus oli todella kovatasoinen ja paikalla oli lähes kaikki Suomen huippupelaajat. Oma värinsä toivat espanjalaiset huiput Martin Pineiro, Toni Bueno, Pincho Fernandez ja Jose Diestro, jotka kaikki ovat World Padel Tour rankingissa top-80 pelaajien joukossa!

Sjövall ja Huttunen eivät suunnitelleet pelaavansa kilpailua yhdessä, vaan sattuma johdatti heidät yhteen. Huttusen parina normaalisti pelaava Pyry Hyrkkönen sairastui päivää ennen turnausta, ja näin ollen Sjövalille avautui paikka pelata Huttusen parina. Loppuottelussa pari voitti Jose Diestron (WPT #33) / Eelis Pärssisen (Padel House) 7-6, 6-4.

– Tämä oli ensimmäinen kerta kun pelasin Huttusen parina. Me molemmat olemme normaalisti B-ruudun pelaajia, mutta oma peli sujui A-ruudussa yllättävän hyvin, Sjövall kertoo.

Sjövall ja Huttunen kuittasivat turnausvoitosta 4000 € rahapalkinnon.

– Suuntaan katseeni jo ensi kevääseen. Olen kärsinyt polvivammasta koko syksyn ja nyt kuntoutan rauhassa jalkani kuntoon. Uskoisin olevani täydessä tikissä helmi-maaliskuussa, Sjövall valottaa lähitulevaisuuden suunnitelmiaan.

Padel Xmas Gamesin kaikki tulokset