BEAT THE PRO AMERICANO WITH GUILLE (NAISET B2/B3)

Päivä: 22.9.2023
Klo 12.00 - 14.00
Paikka: Padel House kentät 24 ja 25

Tervetuloa mukaan Padel Housen järjestämään Beat the Pro Americano* with Guille-turnaukseen.

Guillermo ”Guille” Demianiuk on entinen padelin maailmanlistan ykkönen, joka on pelannut mm. Fernando ”Bela” Belasteguìnin parina. Nykyään Guille tunnetaan huippuvalmentajana.
Guille on yhtenä pelaajana mukana Americano-turnauksessa, ja saatkin häneltä tarvittaessa turnauksen aikana loistavia vinkkejä omaan pelaamiseesi!

Kaikki pelaajat, jotka voittavat Guillen Americano-turnauksen pisteissä, saavat vapaavalintaisen juoman kahvilastamme!

7 ensimmäistä pelaajaa otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan!

Osallistumismaksu: 25 € /pelaaja

*Americano on rento turnausmuoto, missä kaikki pelaajat keräävät henkilökohtaisia pisteitä. Americanossa on tarkoituksena pelata yksi ottelu kaikkien osallistujien parina. Oma pelipari vaihtuu aina jokaisen ottelun jälkeen.
Säännöt ovat muutoin padelille tutut, mutta pistelasku eroaa tavallisesta. Jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen, jonka jälkeen syöttövuoro vaihtuu jommalle kummalle vastustajista. Jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy, kun ennalta sovittu kokonaispistemäärä täyttyy. Tavallisesti pelataan 32 pisteeseen. Esim. pelin lopussa parilla A on 22 pistettä ja parilla B 10 pistettä (yhteensä 32 pistettä), jolloin molemmat parin A jäsenet saavat 22 henkilökohtaista pistettä ja molemmat parin B jäsenet 10 henkilökohtaista pistettä. Henkilökohtaiset pisteet lasketaan lopuksi yhteen ja eniten pisteitä kerännyt henkilö voittaa turnauksen.