BEAT THE PRO AMERICANO WITH TOP PLAYERS (NAISET C1/C2)

Päivä: 9.12.2023
Klo 11.00 - 13.00
Paikka: Padel House kentät 24-25

Tervetuloa mukaan Padel Housen järjestämään Beat the Pro Americano* with Top Players-turnaukseen.

Turnauksessa ovat mukana pelaamassa Suomen huippupelaajiin lukeutuvat Merituuli Saarela ja Maria Teeriaho! Saat tarvittessa Merituulilta ja Marialta turnauksen aikana loistavia vinkkejä omaan pelaamiseesi.

Kaikki pelaajat, jotka voittavat Merituulin tai Marian Americano-turnauksen pisteissä, saavat vapaavalintaisen juoman kahvilastamme!

6 ensimmäistä pelaajaa otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: robi@padelhouse.fi

Osallistumismaksu: 25 € /pelaaja

*Americano on rento turnausmuoto, missä kaikki pelaajat keräävät henkilökohtaisia pisteitä. Americanossa on tarkoituksena pelata yksi ottelu kaikkien osallistujien parina. Oma pelipari vaihtuu aina jokaisen ottelun jälkeen.
Säännöt ovat muutoin padelille tutut, mutta pistelasku eroaa tavallisesta. Jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen, jonka jälkeen syöttövuoro vaihtuu jommalle kummalle vastustajista. Jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy, kun ennalta sovittu kokonaispistemäärä täyttyy. Tavallisesti pelataan 32 pisteeseen. Esim. pelin lopussa parilla A on 22 pistettä ja parilla B 10 pistettä (yhteensä 32 pistettä), jolloin molemmat parin A jäsenet saavat 22 henkilökohtaista pistettä ja molemmat parin B jäsenet 10 henkilökohtaista pistettä. Henkilökohtaiset pisteet lasketaan lopuksi yhteen ja eniten pisteitä kerännyt henkilö voittaa turnauksen.