Tiedote liittyen tämän hetkiseen koronavirustilanteeseen (päivitetty 22.1.2022)

Padel House pysyy toistaiseksi auki Avin määräysten mukaan.

Avin ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Ohjeet pelaamiseen:

Kentälle mennään ja lähdetään tarkasti kelloa katsoen, ei jäädä viettämään aikaa hallin käytäville tai muutenkaan hallille. Olemme avanneet poistumisreittejä eri puolille hallia ja opasteet näkyvät niistä hallissa.
Pukuhuoneet ovat suljettu, WC-tilat jäävät auki. Vaihdathan pelivaatteet ja täytäthän juomapullosi mahdollisuuksien mukaan jo kotona.

Hallilla on henkilökuntaa normaalisti paikalla ja ohjeistamassa myös koronaohjeisiin liittyen mikäli kysyttävää. Respa palvelee arkisin klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 9-22.

Kenelle vuoroja voidaan vuokrata?
Padelkenttiä voidaan vuokrata 2004- syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken.

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti toistaiseksi.

Varaukset tällä hetkellä VAIN netin kautta tai spostilla/puhelimitse.Emme ota varauksia/maksuja vuoroista vastaan kassalla.

Alkoholin anniskelu loppuu 28.12.2021 alkaen.

Jos asiaan liittyen kysyttävää:
+358401812391 / +358405263444 / info@padelhouse.fi

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa nopeasti tilanteen niin vaatiessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.

Terveisin, Padel House