UUSI VARAUSJÄRJESTELMÄ KÄYTÖSSÄ

Olemme siirtyneet käyttämään Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset kotisivuiltamme https://padelhouse.fi/ tai suoraan täältä https://padelhouse.cintoia.com.

Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeukset: tunnukset jo muualla Cintoia-järjestelmässä ja vakio/irtovuorolaiset, ohje alla). 

Huom! Jos sinulla oli saldoa tai jäsenyys vanhassa järjestelmässä, niin saat ne näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä. Jäsenyys päivittyy rekisteröitymistä seuraavana yönä.

Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä:

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä.

Jos sinulla on vakiovuoro tai irtovuoro 20.2. jälkeiselle ajalle:

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten sekä tulevien irtovuorojen tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Tunnukset saa käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” ja ”Salasana unohtunut”. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vuorojen tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot eivät ole päivittyneet siirrossa, joten käythän laittamassa vuorosi myyntiin tarvittaessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen, asiakkuuteen tai rekisteröitymiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme info@padelhouse.fi.