VARAUSJÄRJESTELMÄMME VAIHTUU 20.2.2023

Hyvä Padel Housen asiakas,

Siirrymme maanantaina 20.2.2023 klo 15 alkaen käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset avaamispäivänä kotisivuiltamme 
https://padelhouse.fi/ tai suoraan täältä https://padelhouse.cintoia.com.

Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeukset: tunnukset jo muualla Cintoia-järjestelmässä ja vakio/irtovuorolaiset, ohje alla). 

Huom! Jos sinulla on saldoa tai jäsenyys vanhassa järjestelmässä, niin saat ne näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä. Jäsenyys päivittyy rekisteröitymistä seuraavana yönä.


Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä:

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä.

Jos sinulla on vakiovuoro tai irtovuoro 20.2. jälkeiselle ajalle:

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten sekä tulevien irtovuorojen tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Tunnuksena toimii sama sähköposti, joka on ollut osoitteena vanhassa järjestelmässä. Tunnukset saa käyttöön tilaamalla uuden salasanan kirjautumissivulta kohdasta ”Kirjaudu” ja ”Salasana unohtunut”. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vuorojen tiedot ovat oikein. Huom! Mahdolliset myyntiin laitetut tai perutut vuorot eivät päivity siirrossa, joten käythän laittamassa vuorosi myyntiin tarvittaessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki.padelhouse@cintoia.com. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme.

Ystävällisin terveisin,
Padel Housen väki