Kilpailukausi 2022 käynnistyy Padel Housessa!

Padel Housessa pelataan 12-13.2.2022 CUPRA Finnish Padel Tourin osakilpailun lisäksi myös naisten ja miesten kansallisten kisojen B- ja C -sarjoja. Mukana on Suomen padelin kirkkainta kärkeä niin naisissa kuin miehissäkin. Kentillä nähdään myös kansainvälistä pelaajaedustusta kahden espanjalais- sekä yhden ruotsalaispelaajan muodossa.

Miesten FPT-luokassa pelaa kolme suomalaiselle padelkansalle mahdollisesti aivan uutta kansainvälistä tuttavuutta, kun villin kortin turnaukseen saaneet espanjalaiset Roberto Lorente Tortosa ja Manuel Valcárcel Sánchez sekä Padel Housen Max Sjövallin parina pelaava ruotsalainen Axel Holm tulevat haastamaan kotimaisia padelhuippujamme. Myös suomalaisten osalta avausturnaukseen ollaan  saatu mukaan hieno joukko kotimaisia kärkipelaajia turnauksesta onkin odotettavissa erittäin kovatasoinen ja laadukkaita otteluita tullaan varmasti näkemään jo avauskierroksesta lähtien.

Naisten puolella Suomen Padel -rankingin ykköspari Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen ovat hallinneet suvereenisti naisten kotimaisia padelkenttiä viimeisen vuoden aikana ja tamperelaiset lähtevät myös uuteen kauteen varmasti kovin odotuksien saattelemina ja hyvin treenanneina. 
Naisten kärkiparin takana on hyvin tasaisen joukko erittäin taitavia naispelaajia ja joukosta löytyy hyvä sekoitus niin nuoruutta kuin kokemustakin. Avauskilpailussa pääsarjaan osallistuu periksiantamatonta työtä tekeviä pareja, joilla monella on myös kokemusta padelmaajoukkueesta. Myös naisten puolella tullaan varmasti näkemään kauden aikana yllätyksiä sekä lukuisa määrä mielenkiintoisia padelhetkiä.

VIIKONLOPUN TAPAHTUMAINFO JA AIKATAULUT

Jännittävät kilpailutapahtumat käynnistyvät lauantaiaamuna klo 9.00 kansallisten kisojen miesten C-sarjan täydellä ottelupaletilla. Tämän jälkeen muut sarjat pyörähtävät käyntiin sarja kerrallaan ja jännittäviä pelejä pelataan päästään seuraamaan samaan aikaan huippuolosuhteissa kahdeksalla eri kentällä.

Miesten FPT-luokassa, sekä miesten B- ja C-luokissa ja naisten B-luokassa pelataan la 12.2. kaksi ensimmäistä kierrosta ja alakaavion ottelut. Naisten FPT-luokassa pelataan la 12.2. ensimmäinen kierros ja alakaavio. Naisten C-luokka pelataan lohkona, jossa kaikilla pareilla tulee neljä peliä viikonlopun aikana.

Kilpailuviikonlopun finaalipäivänä sunnuntaina pelataan loppuun luokkien kutkuttavat välierät sekä finaalit:

> MC / välierät klo 10.00 ja finaali klo 13.00 alkaen

> NB / välierät klo 10.00 ja finaali klo 14.30 alkaen

> MB / välierät klo 11.30 ja finaali klo 14.30 alkaen

> Naiset FPT / välierät klo 10.00 ja finaali klo 13.00 alkaen

> Miehet FPT / välierät klo 11.30 ja finaali klo 14.30 alkaen.

Turnauskaaviot, tarkemmat kilpailuaikataulut sekä tulosseuranta Rankedin järjestelmässä:
https://rankedin.com/en/tournament/7956/cupra-fpt-2-kansalliset-kilpailut-b-c

Lähde: Suomen Padelliitto