MAX SJÖVALL VOITTI FINNISH PADEL TOURIN MESTARUUDEN!

Suomalaisen padelin huippusarja Finnish Padel Tour huipentui kauden päättäneeseen Masters-finaaliturnaukseen, joka pelatttiin 9.-10.12.2022 El Padel hallissa Ylöjärvellä.

Miesten sarja oli Padel Housen Max Sjövallin ja argentiinalaisen Guillermo Deminiaukin näytöstä. Koko turnauksen mahtavasti pelannut pari ei antanut koko turnauksessa erääkään vastustajille. Puolivälierissä perjantaina kaatui Padel Housea edustava Oskar Nurmio ja Axel Waris (ÅLK) lukemin 2-0 (6-2,6-3).
Lauantaina Sjövallin ja Deminiaukin mestaruusjuna jatkoi vahvaa menoa. Välierässä pari voitti Padel Housen Micke Kontisen ja Juuso Tapanaisen (Open Padel) selvästi 2-0 (6-3,6-4).
Finaalissa vastaan asettui Padel Westin tamperelaiskaksikko Tuomas Manner ja Henrik Sillanpää. Ottelu päättyi Sjövallin ja Deminiaukin voittoon 2-0 (7-5,6-2).

Kesken kauden polvileikkauksessa käyneen Sjövallin kausi on ollut upea!
Hän nappasi 4 Finnish Padel Tour osakilpailuvoittoa ja sisäkenttien Suomen mestaruuden. Ammattilaiseksi siirtyvä Sjövall osoitti olevansa tämän hetken kiistaton Suomen ykköspelaaja.

Naisten sarjassa tamperelaisten Saana Saarteisen ja Ella Sillanpään dominointi jatkui. Finaalissa kaatui Padel Housen Marsa Laukkoski ja Martina Minetti (Padel Tampere) erin 2-0 (6-1,6-3).
Saarteinen ja Sillanpää eivät ole hävinneet moneen vuoteen suomalaispelaajille.

Padel Housen pelaajille tuli onnistumisia laajalla rintamalla, sillä Micke Kontinen ja Minna Torkki saivat molemmat pronssia.

Padel House onnittelee kaikkia mitalisteja!
El Padelille kiitos hienoista järjestelyistä!

Nähdään ensi kaudella!

ps. 16.-17.12.2022 pelataan Padel Housella todella kovatasoinen Padel Xmas Games turnaus, jossa on pelaajia ympäri maailmaa. Tervetuloa seuraamaan huippupadelia ensi viikonloppuna!